Om oss

Sven Olof Andersson har under flera årtionden specialiserat sig på hur hjärnan i praktiska sammanhang kan provoceras att tänka friare, mer kreativt och helt annorlunda. Han förmedlar metoder som genast ger helt nya infallsvinklar på knepiga problem. Metoderna är inga hemligheter utan används dagligen av forskare, utbildare, designers, ingenjörer och andra. Den som en gång lärt sig metoderna har nytta av dem för all framtid.

Sven Olof har undervisat inom gymnasium, högskola, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Hans föreläsningar och kurser har hjälpt oräkneliga studenter, ingenjörer, innovatörer, projektledare med flera, att nå en högre kreativitet och nå längre i yrkeslivet. Bland uppdragsgivarna finns allt mellan små företag och stora högskolor.

Som föreläsare är Sven Olof intensiv och medryckande. Hans förmåga att entusiasmera och skapa god stämning och föreståelse är väl omvittnad.

Några av föreläsarens favoriter och läromästare genom åren: Aristoteles, Descartes, Watzlawic, Habermas, Philip Kotler, Edward de Bono, Tony Buzan, Trias de Bes, Stephen Hawkin, Hans Rosling.

Kreativ Idégenerering - Sven Olof Andersson - so[snabelA]svenolof.se - 0704 24 10 48